Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler ilçemizde yol yapım çalışmalarına yeniden başladı. Özellikle ilçemizin prestij caddeleri konumunda olması gereken ve uzun zamandır vatandaşlar tarafından şikayetlerin odağı olan caddelerde çalışmalar hız kazandı.
HBB’ nin yol yapım çalışmaları dahilinde olan Tünel Caddesi’nin asfaltlanmasının tamamlanmasının ardından Mehmet Aslan Caddesinde çalışmalara başladı.
HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.
HBB Samandağ Koordinatörü Kamacı, yağışlar yüzünden ara verdikleri yol çalışmalarına hava koşulları elverdiği sürece aralıksız bir şekilde devam edeceklerini belirtti.
Kamacı, açıklamasında “Yağışların sona ermesiyle birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığımızca ilçemizde başlattığımız yol yapımı, yenileme, beton asfalt iş kapsamında altyapısı tamamlanmış olan Deniz ve Kurtderesi Mahallesi arasından geçen Tünel Caddesinde 1 etap Beton asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak, ardından aynı güzergahta olan 2’inci etap  Deniz , Çevlik yol ayırımına kadar olan yolda beton asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak soğutma bekleme süresi sonrası halkımızın hizmetine açtık.
İlçemizde altyapısı tamamlanan bölgeleri uzun ömürlü, kalıcı beton asfalt ile buluşturmayı sürdürüyoruz.
İlçemizin PTT’ den Hz. Hızır türbesine kadar olan bölümde asfaltlama çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu kapsamda bu gün itibarıyla Deniz Mahallesi ile Çiğdede Mahallesi arasında bulunan Mehmet Aslan Caddesi’nde trimer kazısına başladık. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz eski zeminin sökümünün tamamlanmasının ardından gerekli hazırlıkları yapıp söz konusu yolda beton asfalt serimi gerçekleştirecek. Tüm Samandağ Halkına hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim