İş insanı Mehmet Güzel, BAL Ligi temsilcimiz Samandağ Gençlerbirliği takımına vermiş olduğu destekle büyük bir jest yaptı.
Aynı zamanda Hatayspor Kulübünün yeni Futbol Şube Sorumlusu olan İş insanı Güzel, BAL ligi 7. Grup’ ta mücadele eden Gençlerbirliği takımının 29 Ocak 2023 Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kilis Belediyespor maçın tüm masraflarını karşılayacak.
Gençlerbirliği Spor Kulübü Onursal Başkanı Turgay Abacı, iş insanı Güzel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, takımlarına verdiği destekten dolayı teşekkür ettİ.
Abacı, açıklamasında “29 Ocak 2023 Pazar Günü deplasmanda oynayacağımız 2.yarının ilk maçı olan Kilis Belediyespor maçında takımızın bütün deplasman masraflarını karşılayan yüreği güzel abim, İş İnsanı, Futbol Aşığı, Hatayspor’ umuzun yeni yönetiminde Futbol Şube Sorumlusu olan Sayın Mehmet Güzel’e kulübümüz adına yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsun, her daim var olsun.
Allah’ım emsallerini artırsın.  Hatayspor yeni yönetimindeki Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapacak olan Sayın Güzel'e başarılar diliyor. Hatayspor’umuza büyük güç katacağına yürekten inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim