İskenderun Samandağlılar Derneği üyeleri her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.
İskenderun Samandağlılar Derneği (İSSAD), sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla üyelerini kahvaltıda buluşturdu. 
Hafta sonu Arsuz-Karaağaç deniz Sahilinde, Çamlıyer Restorant’ın kapalı salonunda, düzenlenen kahvaltıya Samandağlılar Derneğinin Yöneticileri ve Üyeleri soğuk havaya rağmen aileleriyle birlikte biraraya geldi.
Düzenlenen Kahvaltıda bir konuşma yapan İskenderun Samandağlılar Derneği Başkanı Süleyman Miçooğulları, Yaşanan pandeminin ardından Samandağlı üyelerle iki yıl aradan sonra ancak bir araya geldiklerini belirterek ''Normalleşme sürecinde  bir araya gelme fırsatı bulabildik. Üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberlik artarken, ailelerimiz de birbirini tanıma şansını yakaladı. Samandağlılar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantımıza katıldığınız için hepinize yönetim kurulum ve şahsım adına hepinize teşekkür ederiz. 
Derneğimizin amacı üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek, üyeler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, Samandağ’ın kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak, gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmak için dernek olarak çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerimizden biri de yılda bir kez de olsa hep birlikte kahvaltıda bir araya gelmektir. 
Burada amacımız hep beraber kaynaşmak, bir arada olmak bu birlikteliği sağlayabilmektir. Sizleri bir arada görmekten dolayı mutluyuz, onurluyuz. Dernek olarak sosyal faaliyetlere de büyük önem vermekteyiz. “ ifadelerine yer verdi. 

Editör: TE Bilişim