Hatay Çalışma ve İş Kurumu 07-08 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştireceği Sanal İstihdam Fuarı ile iş arayan vatandaşlar ile Firma yatkililerini buluşturacak. 
Fuarda işsiz veya daha iyi şartlarda iş arayan vatandaşlar firmaların iş taleplerine başvuru yapabilecek, İş arama sürecinde İş ve Meslek Danışmanlarınca düzenlenecek seminer ve bilgilendirme panellerine katılarak iş arama konusundaki bilgi düzeylerini arttıracak ve çeşitli sektörlerdeki firmalar ile tanışma fırsatı bulacaklar. 
Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hüsnü Çelik konu ile ilgili Akdeniz bölgesinden farklı illerin de katılım sağlayacağı fuarda iş arayan vatandaşlarımızın iş başvurusu yapabileceklerini ve Personel arayan firmaların istedikleri personelleri seçme fırsatını bulacaklarını belirterek tüm vatandaşlarımız fuara davetlidir.” açıklamasında bulundu. 
Vatandaşlar 07-08 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00-17:00 saatleri arasında  www.sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr  internet adresi üzerinden fuara katılım sağlayabilecekler.
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim