İskenderun Samandağlılar Derneği(İSSAD), Engelliler Haftası nedeniyle, Samandağ Alil ve Acizleri Koruma Derneği üyelerini ağırladı. 
Arsuz Derya Sitesi Kafeteryada Dernek üyesi kadınların ev yapımı yemek ve tatlıları eşliğinde eğlenen misafirler çok güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, biz derneğimiz sayesinde yeni yerler ve insanlar tanıyoruz. Bize çok moral oldu dediler. 
İSSAD Başkan yardımcısı Cihat Altın, kardeş dernek üyelerini misafir etmekten onur duyduklarını, en büyük engelin sevgisizlik olduğunu belirterek, toplumda farkındalık yaratmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 
Alil ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Vedia Can; Derneği 1995 yılında kurduğunu amacının üyelerini toplumda, sosyal yaşamda özgüvenli bireyler olarak yer almalarını sağlamak, belli bir gelir seviyesine sahip iş olanağı sunmak olduğunu söyledi. 
Birçok üyenin tekerlekli sandalye ve diğer ihtiyaçlarının karşılandığını, üyelerini şehir dışına gezilere çok ihtiyaç duyduğunu belirterek, bu anlamda İSSAD yönetim kurulu ve üyelerine teşekkürlerini iletti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim