Hizmete girdiği günden bu yana şehirlerarası ulaşımda birçok yeniliği Samandağ halkıyla buluşturan Jet Turizm Samandağ - Ankara ekspres seferine düzenledikleri tanıtım etkinliğiyle başladı.                 
Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Küçükdüveyki ve Samandağ Jet Turizm şube sorumlusu Casim ve Kader Küçük öncülüğünde hizmete giren Samandağ- Ankara Express seferleri her gün saat 22:00’ da Samandağ’ dan yola çıkacak.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Samandağ Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Necdet Arslan, Vatanını Severler Federasyonu Samandağ İlçe Başkanı Çetin Kababıyık, Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Başkan Yardımcısı Sibel Beyaz, CHP Samandağ İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Tekil, CHP Samandağ İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, muhtarlar, Ankara seferinin ilk yolcuları ve çok sayıda davetli katıldı.
Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Küçükdüveyki, tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür ederek “Hatay Jet Turizm ailesi olarak her zaman daha iyiyi ve daha güzeli yakalamak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Jet Turizm ailesi olarak, şubelerimizin bulunduğu her yerde olduğu gibi Samandağ’da da halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına gelen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz.  Bu gün de  bu taleplerden birini yerine getirmenin haklı gururunu sizlerle paylaşıyor ve Samandağ - Express Ankara seferimiz başlatıyoruz..
Her gün saat 22:00'da otobüsümüz Samandağ'dan kalkıp Express olarak Ankara'ya hareket edecektir. 
Bu seferimizin ardından da peş peşe farklı güzergahlara da seferlerimizle hizmete devam edeceğiz. Buradan ilkinin müjdesini de paylaşalım. Her gün saat 07:00' da yapmayı planladığımız Samandağ- Mersin seferimizi de yakın bir tarihte başlatıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan kıymetli misafirlerimiz, değerli yolcularımız ve Samandağ halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Samandağ'ımıza Hayırlı Olsun” ifadelerine yer verdi.
Jet Turizm Samandağ Şube Sorumlusu Casim Küçük “Samandağ’ın halkı emekçidir. Biz de emekçi halkımızın taleplerini yerine getirerek eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Jet Turizm Samandağ’a açıldığından bu yana burada bir aile olduk. Ve bu büyük ailenin taleplerine duyarsız kalmayarak çözüm üreten Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Oktay Küçükdüveyki’ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şehirlerarası ulaşımda kanayan yaramız olan servis hizmetini sunduk. Başta şehir dışında okuyan öğrencilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın koli gönderim hizmetimizle onlara kolaylık sağlamaya çalıştık. Halkımızın taleplerine çözüm üretebilmek adına Jet Turizm ailesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Allah’ın izniyle her zaman da bunun mücadelesini vereceğiz. Halkımızdan aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. 
Halkımıza en iyisini sunmayı amaç edinen Jet Turizm ailesi olarak bu kez de yeni hizmetimiz Samandağ – Ankara seferimizin ilkini gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadık. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak heyecanımıza ortak olan Emniyet Müdürümüz Sayın Asuman Hanıma, oda başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir Samandağlı olarak her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Jet Turizm Samandağ Şube Sorumlusu Kader Küçük, “Samandağ’a, Samandağ gençlerine, Samandağlı öğrencilerimize büyük bir mutlulukla bu haberi veriyoruz. Artık Samandağ’ dan Ankara’ya direk otobüs seferleri düzenliyoruz. Ben tüm öğrencilerimiz adına Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Oktay Küçükdüveyki ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 
Jet Turizm Servis Şoförü Hikmet Beyazgül “Jet Turizm Yönetim kurulu Başkanımız Sayın Oktay Küçükdüveyki başta olmak üzere bütün Jet Turizm mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben servis şoförüyüm. Biz bir aileyiz birbirimize sarılarak bu firmayı yüceltmeye çalışıyoruz. Hiçbir yolcumuzu incitmeden kırmadan en iyi hizmeti sunmaya çabalıyoruz. Hepimiz Samandağ halkına hizmet için varız. Kurulduğu günden bu yana bize sahip çıkarak, verdiği destek için tüm Samandağ halkına çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Düzenlemesini AKO Organizasyon’un yaptığı tanıtım etkinliğinin ardından Ankara seferinin ilk yolcuları yola çıktı.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim