Hatay Büyükşehir Belediyesi Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı, kutlama mesajı yayımlayarak halkın yeni yılını kutladı.
HBB Samandağ Koordinatörü Kamacı, mesajında “Etkilerini her geçen gün daha fazla hissettiğimiz ekonomik krizle vatandaşlarımızın belinin büküldüğü, adaletin ve hukukun her fırsatta ayaklar altına alındığı, demokrasiye ağır darbeler vurulan bir yılı daha geride bırakıyoruz. 
Umutlarımızı her zaman diri tutarak, 2023 yılının ülkemize ve tüm dünyaya güzel günler getireceğine olan inancımızla bir yeni yılı karşılamanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhuriyet Halk Partimizin iktidara yürüyüşünün ayak seslerini duyduğumuz bu Yeni yılın; çağdaş uygarlığı ıskalamadan, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde, insan odaklı, eşitlik ve adaletten beslenen, demokratik değerlerle yoğrulan bir düzende, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, kadına şiddetin son bulduğu, doğanın korunduğu, barış, dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşanacak bir dünya dileyerek, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.
Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim