Hatay Büyükşehir Belediyesi Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı, bir süredir ara verdikleri yol yapım çalışmalarının yeniden başladığını duyurdu.
HBB Samandağ Koordinatörü Kamacı, yapılan çalışmalarla hakkında verdiği bilgide, araya giren bayram tatili dolayısıyla ara verdikleri HBB Fen İşleri Daire Başkanlığınca    
Samandağ’da yürütülen yol yapım ve yol yenileme çalışmalarının yeniden başladığını belirtti.
Samandağ Koordinatörü Kamacı, daha önceki bilgilendirmesinde de söylediği gibi çalışmaların Kurtderesi Berrak sokakta başladığını ve çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı.
Kamacı, HBB olarak Samandağ’ da altyapısı tamamlanmış yollarda bir yandan beton asfalt çalışmaları yaparken, bir yandan da altyapısı henüz yapılmamış ve ya HBB sorumluluk alanında olmayan mahalleleri birbirine bağlayan yollarda vatandaşların mağduriyetini gidermek adına satıh kaplama asfalt çalışmaları yaptıklarını belirterek  “Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığımızca İlçemiz genelinde yol yapım, onarım ve yenileme çalışmalarımız kapsamında ilçemize kazandırdığımız beton asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Kurtderesi Mahallesi Berrak Sokak, Kapısuyu Mahallesi Vakıflı- Mağaracık Mahalleleri arasındaki bölümü ile Deniz Mahallesi Ganim Canbolat Caddesi (Girne Caddesi)’nin asfaltlama çalışmalarını Ağustos ayının ilk haftasında başlanacağını ifade etmiştik. 1 Ağustos itibarı ile çalışmalarımıza Kurtderesi Mahallesi Berrak Sokaktan başladık. PMT serim çalışmalarının ardından sokağımızı asfaltlayacağız.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Başkanlığına bağlı ekiplerimizle bir yandan da ilçemizde sokak ve caddelerde yayaların rahat ve güvenli hareket etmesi için Atatürk Mahallesi Akdeniz Caddesinde kaldırım, Cumhuriyet mahallesinde Malik Yılman caddesi girişi Zezaniye köprüsü dahil kaldırım ve refüj çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra, HBB olarak beton asfalt yaptığımız yollarda yaya ve trafik güvenliğini sağlamak adına kaldırım, tretuar, yaya ve yol çizgileri yaparak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Röportaj-Foto: Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim