İlçe Kaymakamı Murat Kütük, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının 1. Döneminin sona ermesi dolayısıyla Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
Karne töreninde İlçe Kaymakamı Murat Kütük’ e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç, Okul Müdürü İmam Görmez eşlik etti.
İlçe Kaymakamı Kütük, sınıfları dolaşarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu, onlarla sohbet etti. Öğrenciler sınıf ziyareti sırasında İlçe Kaymakamı Kütük ve beraberindekilere hazırladıkları şiir ve şarkıları sundu.  
Kaymakam Kütük; öğrencilere karneleri ile birlikte hediyeler dağıttı. Kaymakam Kütük, çocuklarla yaptığı sohbetlerde sık sık okumanın ve sağlığın önemine vurgu yaptı. Öğrencilere; tatilde kitap okumalarını, bol bol dinlenmelerini, bilgisayar oyunları yerine arkadaşlarıyla oyunlar oynamalarını önerdi. Sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda öğrencilere uyarılarda bulunan Kaymakam Kütük, aşı, sosyal mesafe ve maske konusuna dikkat çekti.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük, açıklamasında “Çocuklarımızın başarısının, doğru birer insan olarak yetişmelerinin sadece kendilerinin değil hepimizin geleceğini doğrudan etkileyeceğinin bilincindeyiz. Unutmayalım ki bütün çocuklar zekalarıyla başarılı olmaya adaydır. Onları başarılı ya da başarısız yapan öğrendikleridir. Burada sadece akademik bilgiyi ifade etmiyorum. Asıl önemli olan çocuğun kendine güvenmeyi, sevgiyi, hoşgörüyü, anlayışı öğrenebilmesidir. Sevgi, hoşgörü, anlayış üzerine kurulmayan hiçbir başarı gerçek başarı değildir. Çocuklarımızı eğitirken onların ahlaki değerlerle donatılmasında büyük emekleri olan değerli öğretmenlerimize ve her durumda yanlarında olan velilerimize teşekkürü bir borç bilirim.  Öğrencilerimize yarıyıl tatillerinde bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını öneririm. Hepinize iyi tatiller diliyorum. “  dedi.
 Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim