İlçe Kaymakamı Murat Kütük 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99.Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.                
Kaymakam Kütük, mesajında  “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan ve her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu Kurtuluş Savaşımız, aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun tüm imkansızlıklara rağmen gösterdiği cesaret ve fedakarlık sayesinde 30 Ağustos 1922' de büyük zaferle sonuçlanmıştır. 
Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen aziz milletimiz, şartlar ne olursa olsun vatanın bütünlüğünden, bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bu eşsiz zafer ile tüm dünyaya ispat etmiş, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Bu kutlu zafer, milletimizin vatanı başta olmak üzere kutsal saydığı değerlere zarar vererek istila etmek isteyen düşmana karşı, mücadeleden yılmadığının, bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü, bekası söz konusu olduğunda millet olarak tek ses ve tek yürek olduğunun göstergesidir. 
Bu duygu ve düşüncelerle “30 Ağustos Zafer Bayramını” en içten duygularımla  kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. “ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim