İlçe Kaymakamı Murat Kütük  Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 
Kaymakam Kütük mesajında “Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlarımız, milli ve manevi duygularımızın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı, birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin en üst seviyede yaşandığı, insanlarımız arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği dargınlıkların bir kenara bırakıldığı çok özel günlerdir.
Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle bu bayramı da maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyarak sevdiklerimizle mesafeli olarak kutlayacağız, ancak önümüzdeki bayramlara daha sağlıklı kavuşacağımıza inancımız tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni eder,  aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkesin sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”dedi.

Editör: TE Bilişim