Özel Samandağ Deniz Hastanesinin Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları ve Göz Hastalıkları Uzman doktorlarının birlikte gerçekleştirdiği operasyonda 60 yaşındaki hasta sağlığına kavuştu.
Özel Deniz Hastanesinin başarılı doktorlarından KBB Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Battal Tahsin Somuk ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Yoğun’un dayanışmasıyla gözyaşı kanalları her iki gözünde tıkalı olan 60 yaşındaki hastaya burundan gerçekleştirilen operasyonla müdahale etti.
KBB Uzmanı Op.Dr. Somuk ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yoğun, tıkanıklık nedeniyle gözlerinde sürekli yaşarma olan hastayı kesiksiz kapalı yöntemle gerçekleştirdikleri operasyonla sağlığına kavuşturdular.
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Battal Tahsin Somuk, operasyon sonrası konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Gözyaşı kanal tıkanıklığı hastalığı burundan kapalı yöntemle kesi yapılmadan iz kalmadan yapılabilmektedir. Her iki gözünde gözyaşı kanal tıkanıklığı nedeniyle sürekli gözünde sulanma şikayeti olan 60 yaşında kadın hastamızı Op. Dr. Mehmet Yoğun ile birlikte gerçekleştirdiğimiz operasyonla sağlığına kavuşturduk. KBB ve Göz uzmanlarının ortak operasyonu ile bu hastalıkta en iyi sonucu almak mümkündür. “  ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim