İlçemiz Çevlik Tatil Köyü Öğretmen Evi arkası Çamlıbel Yokuşu üzerinde hizmet veren Meydan’s House yenilenen konsepti ve kendine özel dekorasyonuyla hizmete devam ediyor.
Ali Meydanoğulları’na ait Meydan’s House otel ve pansiyon olarak hizmet vermenin yanı sıra cafe olarak da hizmet veriyor. 
İşletme Sahibi Ali Meydanoğulları, yaklaşık olarak 2 yıl önce açtıkları yerlerinin pandemi dolayısıyla ancak bu yıl tam performansla hizmete geçirebildiklerini belirtti.
Meydanoğulları, “Ailenizle gönül rahatlığıyla tatilinizi geçirebileceğiniz mekanımızda otel ve pansiyon hizmetlerimizin yanı sıra, cafe, şark köşesi, nargile ve künefe hizmetlerimiz de mevcuttur. Yılın tüm yorgunluğunu üzerinizden atmak için deniz ve çam ağaçlarının kokusunun karıştığı bir sabaha uyanarak evinizin rahatlığını aratmayacak bir ortamda ailenizle birlikte nezih, keyifli ve güzel bir tatil yapmak isteyen ve ya günün yorgunluğunda zeytin ve hurma ağaçları altında küçük bir mola vermek, Hatay’ın damak çatlatan lezzeti künefemizin tadına bakmak isteyen herkesi mekanımıza bekliyoruz. Tatilin keyfi Meydan’s House’ta çıkar. “ dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim