Otorapor- Oto Ekspertiz Test Merkezi kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı.
İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi İngiliz Okulu Caddesinde bulunan geçtiğimiz Nisan ayında hizmete giren Ali Toplu ve Necim Baran Dalgıç’ın ortaklığında işletilen Otorapor işyerinin 25.08.2022 Perşembe günü sabaha karşı saat 5 sularında camları kırıldı.
Olayın saniye saniye kaydedildiği güvenlik kamerası görüntülerinde işyerinin önüne gelen bir şahısın yerden aldığı taşı işyerinin camı kırılana kadar vurup sonra da hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.
İşyeri sahibi Necim Baran Dalgıç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek “Sabah işyerini açmak üzere geldiğimizde camın kırık olduğunu gördük. 
Görüntülerde bir kişi sabaha karşı 04:51 de yerden taş alarak camı kırmış, herhangi bir hırsızlık girişiminde bulunmadan olay yerinden uzaklaşmış. Amacı hırsızlık olsa içeri girerdi diye düşünüyorum. Şahsın kim olduğuyla ilgili bir fikrimiz yok. Ne tür bir vandallıkla karşı karşıyayız anlamış değiliz. Birine maddi ve ya manevi yönden zarar vererek hangi duygusunu tatmin etmeye çalışmış anlamak mümkün değil. 
Camın maddi değeri değil davranış şekli bizi ziyadesiyle üzmüştür. Bizimle ilgili sorunu varsa konuşarak çözmeye çalışmak yerine bize zarar vermek istemiş. 
Bu gün böyle bir davranış sergileyen yarın neler yapar düşünmeden edemiyoruz. Olayı güvenlik güçlerimize aktardık, gereğini yerine getireceklerine eminiz.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim