Köy-Koop İzmir Birliği ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) işbirliğiyle düzenlenen ve üç gün süren eğitim semineri aralarında Samandağ’ın da yer aldığı 10 il 10 kooperatiften 100 kadınını İzmir’de buluşturdu.
İlçemiz SS Samandağ Merkez ve Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin de aralarında yer aldığı seminer 24-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Etkinliğin ardından Kooperatif yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Samandağ SS Samandağ Merkezi ve Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak 24-27 Mayıs tarihleri arasında FAO Projesi kapsamında, Türkiye geneli 10 il 10 kooperatiften 100 kadın, kooperatifçilik konusunda deneyim kazanmak üzere üç gün İzmir’de ağırlandık.  Kadınlarımız dolu dolu programla canlı  deneyim yaşadı, üretimin değerini daha güzel anladı. Herkes  daha donanımlı, daha inançlı, daha dinamik dönüyor. Sayenizde büyük bir sinerji oluştu. Bütün Türkiye ye yayılmasını dileyerek FAO ekibine ve Köy-Koop Birlik Başkanı Neptün Soyer ile yönetimine  her şey için çok ama çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim