Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından basın açıklaması yapıldı. 
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
“İlçemizi günlerdir meşgul eden sanayi sitesi ile ilgili tarafımıza atılan iftiralar, asılsız iddia ve ithamlar nedeniyle küçük sanayi sitesi yönetim kurulu üyeleri olarak bizler çok rahatsızız. Bu asılsız ve mesnetsiz iddia ve ithamlar tıpkı kötü söz sahibine ait olacağı gibi kendilerine aittir. Başkanımız Sayın Mahmut Hocaoğlu her daim işçi ve emekçinin yanında olmuş onlara adeta babalık yapmıştır. Herkes bu fiili durumun şahididir. Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın ısrarlı ve haksız talepleri sonucunda amcasının oğlu Nebil Eryılmaz’a istediği dükkanları vermiş olsaydık Mahmut Başkanımız hakkındaki bu haksız ve asılsız ithamlar, tehdit ve şantajlar hiçbir şekilde yapılmayacak, Mahmut Başkanımız belki de baş tacı edilecekti. Mahmut Başkanımız dik durmuştur. Bu dik duruş bizleri onurlandırmıştır. Her daim dağ gibi dik duruşlu Mahmut başkanımızın yanında olacağımızı kamuoyu İle paylaşıyoruz.
Gerek Refik Eryılmaz gerekse de kendisi tarafından kullanılan sahte hesapların bize olan saldırıları bizleri hiçbir zaman korkutmayacaktır.
Sahte hesaplar bu ilçenin kara bir lekesidir. Bu hesapları kullananlar yalaka, şakşakçı ve menfaat düşkünleridir. Kendi adıyla yazmaktan korkan, sahte isimlerin arkasına saklanan karakter yoksunlarının ne bizlere ne de bu ilçeye en ufak bir katkıları olamaz. Aksine fitne, fesat ve çamur atarlar ki bu bize hiçbir zaman bulaşmaz. Zira hiçbir zaman çiğ yemedik ki karnımız ağırsın…
Değerli Kamuoyu;
Sizleri sanayi sitesinde iş yeri çalıştıran ustalarla görüşmeye davet ediyoruz. Lütfen ustalarımıza  200 bin TL para toplanıp da 2 bin TL ödenip ödenmediği hususunu sorunuz. Alacağınız cevaplar her şeyi açıkça ortaya koyacaktır. Zira önceden sanayi sitesi esnafımız İle bazı gazeteci arkadaşlarımızın yaptıkları röportajlar bizim hakkımızda ne denli çirkin ve haksız iftiralar atıldığını net olarak ortaya koymuştur. Yakın bir zamanda Samandağ çevre yolu açılacağından, sanayi   sitesi ciddi bir değer kazanacaktır. Acaba şimdiden pazarlıklara mı başlandı ? Bu konuda çok ciddi duyumlar almaktayız. Maalesef ki; talebin başka, niyetin çok başka olduğu anlaşılmaktadır.
Son olarak kamuoyunda yanlış bilinen bir hususa açıklık getirmek istiyoruz. Başkanımız Sayın Mahmut Hocaoğlu hiçbir zaman Refik Eryılmaz’ın kayırma veya torpili ile ihale almamıştır. Aldığı tüm ihaleler en düşük teklifi verdiği için alınan ve ilçemizin yararına bir şekilde uygun fiyatlar ile alınan ihalelerdir. Hatta bir çok ihalede Başkanımız ihaleyi alamasın diye tavırlar sergilenmiştir. Tüm bu hususları Kamuoyunun ve basınımızın bilgisine saygı İle sunarız.
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim