Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün "Samandağ’da Okullar Sağlık ve Spor İçin Yarışıyor" Projesi kapsamında yapılan liseler arası Ayak Tenisi turnuvası 13 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.
Büyük coşkuya sahne olan ve birbirinden keyifli maçların yaşandığı turnuva sonunda dereceye giren okullara ödülleri verildi.
Ayak tenisi turnuvasında ilk üçe giren okullara ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özgür Dadük, Ayak Tenisi İl Temsilcisi Savaş Gerdan tarafından takdim edildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç turnuvada yaptığı konuşmada ayak tenisi sporunun okullarda yaygınlaştırılması adına yapılan çalışmalardan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 
Ayak Tenisi İl temsilcisi Savaş Gerdan; Ayak Tenisi sporunun her yaşta güvenli bir şekilde yapılabileceğini,  eğlenceli ve görselliğin ön planda olduğu bir spor olduğunu ifade etti.
Turnuva sonunda Jan ve Suphi Beyluni Anadolu Lisesi birinci, Yüksel Acun Anadolu Lisesi ikinci, Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim