İlçemizde uzun yıllardır organizasyon alanında çalışmalarıyla adından söz ettiren Hatay Lora Organizasyon 2. Şubesi ile hizmetlerine devam ediyor.
Sibel Eryılmaz’ın sahibi olduğu Lora Organizasyon’un 2. şubesi Çiğdede Mahallesi Sivas Şehitleri Caddesi üzerinde hizmete girdi.
Lora Organizasyon sahibi Sibel Eryılmaz, Atatürk Mahallesi Sait Karaali Caddesi Hükümet Konağı karşısında uzun yıllardır bu sektörde hizmet verdiklerini ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için 2. Şubelerini açtıklarını ve bundan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.
Eryılmaz, açıklamasında “Lora Organizasyon olarak vatandaşlarımızın işyeri açılışı, düğün, kına gecesi, nişan, doğum günü, evlilik teklifi gibi özel günlerinde ihtiyaç duydukları süsleme-organizasyon gibi hizmetlerimiz mevcut. Bunun yanı sıra şubelerimizde nikah şekeri, bebek şekeri, düğün ve parti malzemeleri ihtiyaçlarınıza da cevap verebiliyoruz. 0535 364 6767 ve ya 0535 520 4141no’ lu telefonlardan bize ulaşarak ve ya şubelerimize gelerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.” dedi.
 Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim