LÖSEV kayıtlı kanser hastalarına düzenli ilettiği et desteği ile lösemili ve kanserli çocuk ve yetişkinlerin sofralarına ulaşmaya devam ediyor.  
Kurban Bayramı’ndan bu yana on binlerce haneye et ve et ürünleri ulaştıran LÖSEV 81 ilde can, kan olan et yardımlarına devam ediyor.   
Hatay'daki hastalara et yardımları iletildi
LÖSEV Et Desteği ile her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Geçtiğimiz yıl LÖSEV’e kayıtlı 30 bine yakın hasta ve ailesi, vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden sağlıklı koşullarda kaliteli et ve et ürünlerine ulaşma imkanı yakaladı. 
Kurban Bayramından bu yana ise geçen 3 ayda 15 bini aşkın hasta ve ailesine et yardımları ulaştırıldı. LÖSEV ’in hedefi ise bu sayıyı 2022 Kurban Bayramı’na kadar 81 bine çıkarmak.  
Hatay’da yaşayan ve LÖSEV’e kayıtlı hastalara ve ailelerine et ve et ürünleri desteği sunuldu. Hastalar ve aileleri LÖSEV’e bağış yapan hayırseverlere dualarla teşekkürlerini ilettiler. LÖSEV’e www.losev.org.tr adresinden ya da Adana irtibat bürosuna 0322 999 16 05 no lu telefondan ulaşılabilir.
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim