İlçemizin birçok mahallesinde özellikle ara sokaklarda yolların ve kaldırımların durumu hala çok kötü ve yapılmayı bekliyor.
Fakat bazı sokaklardaki sorun daha farklı. Yapılmak üzere sökülen ve ayladır yapılmayan yollar vatandaşların sabrını taşırıyor.
Bunlardan biri de Cumhuriyet Mahallesi 39. Sokak. Bu sokak yaklaşık 5 aydır yapılmak üzere eski parkeler sökülmüş vaziyette bekliyor.
Özel gereksinimi olan bireylere özel eğitim olanağı sunan Samandağ Engelsiz Yaşam Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi’nin de bulunduğu sokağın aylardır bu şekilde bırakılması,             sokakta yaşayan vatandaşların yanı sıra özellikle okula gelen öğrencileri de mağdur ediyor. 
Vatandaşlar, yetkililerden bir an önce yolun yapılmasını talep ederek “Şimdi tozdan geçilmiyor, yarın yağmur yağar çamurdan geçemeyiz. Sokağımızdaki eğitim kurumuna gelen engelli çocuklar ne yapsın.  Sağlam insanı düşünmüyorlar bari onları düşünsünler. Aylardır toz yutuyoruz. Madem kısa sürede yapılmayacaktı yolu niye söküp aylardır böyle bıraktılar. “ diyor.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim