Halk Eğitim Merkezinde Usta Öğretici olarak görev yapan Mucibe Oruç ve çalışmalarını birlikte yürüten kursiyerler hazırladıkları eserleri sergileyerek vatandaşların beğenisine sunacak.             Alüminyum ve bakır üzerine kabartma çalışmalarından oluşan eserlerin yer alacağı sergi Deniz Sitesi Hz. Hızır Parkında 19 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 15:30’ da açılacak.
Usta Öğretici Mucibe Oruç, Samandağ’da bu sanatın tanıtımını sağlamak için sergilerini insanların daha fazla uğradıkları yerlerde açmayı tercih ettiklerini belirtti.Oruç, açacakları sergiye tüm vatandaşları davet ederek  “Yaptığımız alüminyum ve bakır üzerine kabartma çalışması başka yerlerde yapılıyor olsa da Samandağ’ da yeni bir çalışma. Bu çalışmalarımızın Samandağ’ın sanatsal anlamda tanıtımına katkı sağlamak amacındayız. 
İnsanların sanata olan ilgisini çekmek, bu çalışmaların varlığından haberdar etmek için Sokak sergimizi bu defa 19 Mayıs Perşembe günü saat 15:30’ da Hz. Hızır parkında açıyoruz. Yaptığımız çalışmaları görmek, bu sanat hakkında daha detaylı bilgi almak için tüm dostlarımızı ve halkımızı sergimize bekliyoruz.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim