Memleket Partisi Samandağ İlçe Başkanı seçilen Reşit Miçooğulları ve Yönetim Kurulu üyeleri mazbatalarını Samandağ İlçe Seçim Kurulundan aldı.
Memleket Partisi İlçe Başkanı Miçooğulları, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada  “Öncelikle Türkiye’de son haftalarda çıkan, ciğerimizi yakan yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet dilerim. Mali kayba uğrayanlara da en içten duygularımla geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Bu vesileyle Mazbatamı başkanlığım ve yönetimim adına almanın mutluluğu içindeyim.
Memleket Partimiz sadece 2 aylık süre zarfında 53 ilde 250’den fazla ilçede örgütlenmiş bulunmaktadır, böylesine hızlı bir ivme almamızın sebebi 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde Sayın Muharrem İnce’nin adayı olduğu parti yönetimi tarafından alenen uğradığı ihanettir. Milletimiz o geceye dair kanıtlarla anlatım yapan Muharrem İnce’nin haklı yürüyüşü benimsemiştir.
Memleket Partisi tüzüğü açık ve net bir şekilde der ki, İl-İlçe başkanları adayı genel merkez talimatları ile belirlenmez, üyelerin sandığa gitmesiyle demokratik ortamda aday belirlenir ve Ön seçim sonucu koşulsuz şartsız uygulanır. Bu vesileyle, Saygıdeğer Samandağ halkı; sizleri Memleket partisine üye olmaya, bize güç vermeye, doğru muhalefeti birlikte yapmaya davet ediyorum. Gelin, hep birlikte ilçemizi yönetelim. 24 Haziran sürecinde halkın önünde umut olan, Türkiye tarihinde eşi benzeri görülmemiş mitingler yapan Muharrem İnce ile birlikte Yüreklerde yaktığımız kıvılcımı hep birlikte kor ateşe çevirelim.” ifadelerine yer verdi.
Foto-haber: Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim