CHP Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına yeniden seçilen Sait Kahiloğulları ve Yönetim Kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.
CHP Milletvekili Topal’a ziyareti sırasında; İlçe Başkanı Turgay Abacı, Belediye Meclis Üyeleri Hikmet Suadiye, Fevzi Yüksek ve İlçe Yönetiminden Ziya Helvacı eşlik etti.
Milletvekili Serkan Topal, Kooperatif Başkanı Kahiloğulları’na ve Kooperatif Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Sizin bu güne kadar esnafımız ve halkımızla diyalogunuzu ve yaptığınız çalışmalarınızı biliyoruz. Bundan sonra da bu şekilde devam ettireceğinize inanıyoruz. Babanız merhum Servet Kahiloğulları bizim için çok kıymetli ve değerliydi. Bizlerin hem abisi, hem de partimizin emektarıydı. Onu saygı ve rahmetle anıyorum. Sizi onunla sevdik. Babanız bir emanet bıraktı biz ona sahip çıkacağız. Ben siyasilerin ziyaretleri sırasında siyasilerin değil esnafın, halkın konuşmasını daha doğru buluyorum. Bu yüzden de onları dinlemek isterim. Bizlerin halkımızın, esnafımızın, kurumların sorunlarını meclis kürsülerinde daha yüksek sesle dile getirmemiz gerekiyor. Bunu elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Esnafın sorunlarının çözümü için bir nebze de katkımız olursa mutluluk duyarız. Tekrar hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.” dedi. 
Kooperatif Başkanı Kahiloğulları, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Serkan Topal ve beraberindekilere teşekkür etti. Kahiloğulları, Milletvekili Topal’ın mecliste esnafa yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek “ Esnafa desteğiniz için teşekkür ederiz. Bizler de esnafımız ne kadar rahatlarsa o kadar mutlu oluyor ve bunun için çalışıyoruz.” dedi.
 

Editör: TE Bilişim