İki günlükken geçirdiği kalça çıkığı ameliyatı sonrası kangren olan ve ayağını kaybeden 5 yaşındaki Nur Cüveyit’in  protez ihtiyacı İş insanı, hayırsever Ali Gümüş tarafından karşılandı.
Anne Gamze Cüveyit, minik Nur'un protezi için muhtarlara, belediye başkanlarına, milletvekillerine kadar birçok kişiye başvurduğunu olumlu cevap verilmesine rağmen yardımcı olunmadığını belirtti.
Minik Nur’un protez ihtiyacını karşılamak için İşadamı Ali Gümüş’ün yardımlarına koştuğunu söyleyen anne Cüveyit “Çok mutluyum. İşadamı Ali Gümüş’ten Allah razı olsun. Bu kadar milletvekili, iş adamı, kurum olsun bu kadar başvurdum kimse destek olmadı. Sağ olsun Ali bey sesimizi duyunca kızıma protez alarak yürümesi için vesile oldu.” dedi.
İşadamı Ali Gümüş yaptığı açıklamada: “Önemli olan konuşmak değildir icraattır. Hanım kardeşimiz başvurmadığı yer kalmamış ancak kimseye sesini duyuramamış. Bu sorunla ilgili bir şekilde bana ulaşıldı. Hızlı bir şekilde küçük kızımıza yürüyebilmesi için ayak protezi aldık.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim