İlçemiz Mühendis Suphi Güzey İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri karne gününde farklı bir etkinliğe imza attı.
Öğretmenleri Eğitimci-Yazar Bülent Can öncülüğünde hazırladıkları Müzik ve Şiir şenliğinde ustaların bestelenmiş şiirlerini önce şiir formunda okuyup ardından şarkı olarak okudular. 
İlçe Kültür Merkezinde geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen etkinlikte şiirlerin yanı sıra, org ve melodika çalıp, şarkı söyleyen öğrenciler sahne performanslarıyla izleyenlerden büyük beğeni aldı.
Etkinliğin; sunumunu yine 3/C sınıfı öğrencileri Armin Camuz ve Şemsettin Adin Bahap’ın yaptı.
Etkinlikte; Asel Özçelik “Beni Unutma” şiirini, Yaşam Doğru “Ay Düşünce”,  Ege Kayra Keskin “Bana Bir Gül Ver”, Emir Demetgül “Beni Hor Görme Kardeşim”, Çınar Cemali “Adın Bahar”, Habip Can “Anlat Arkadaşım”, Güneş Havvatoğlu “Vurgun”, Çınar Cemali “Rüzgar”, Onur Sağaltıcı “Herkes” Manolya Arslan “Güvercin”, Egemen Yeşildağ “Beni Çok Sev”, Vera Yatkın “Bana Bir Masal Anlat” Elvin Can “Gülümse”, Narin Çivi “Ben Özgürüm”, Yusuf Rüzgar Sahilli “Bu Yollar Hep Sana Çıkar”, Hena Dönger “Bir Çocuk Doğdu”, Yakup Saknılı “Güne Bakan” Ceren Çiçek “Güneş Topla”, Cemre Deniz “Ben Bir Papatyayım”, Ahmet Latifeci “Sen Gitme”, Ahmet Ali Dağ “Ben Beni”, Yurdum Uysal “İşte Bizim Hikayemiz” Armina Oktay “Gözlerin” şiirlerini okudular.
Ayrıca etkinlikte; öğrenciler, şarkılar söylediler, melodika ve org ile bazı eserleri seslendirerek mini bir konser sundular.
3/C Sınıf Öğretmeni Eğitimci- Yazar Bülent Can, etkinliğin sonunda öğrencilerine bir sürpriz yaparak, her öğrenci için ayrı ayrı yazdığı dörtlükleri okudu.
Can, etkinlikte emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı tüm velilere teşekkür etti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim