İlçemiz Deniz Sitesi’nde Cemil Bilal ve Seyran Ziroğlu ortaklığında kurulan Moscow Caffee – Bistro görkemli bir törenle hizmete girdi.
Yoğun katılımın olduğu Moscow Caffee- Bistro’nun açılış töreni her kesimden siyasetçi ve iş insanını bir araya getirdi. 
Açılışa; İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir, İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ve İl yöneticileri, Ak Parti Hatay İl Yöneticisi Hasan Arslan, İyi Parti Antakya İlçe Başkanı Yusuf Diker, İyi Parti Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları, İyi Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Serkan Sulu, İyi Parti Kumlu İlçe Başkanı Selahattin Eker, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Servet Sapar Hali, CHP Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, CHP Samandağ Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, İlçe Sağlık Müdürü Şafak Miçooğulları, Oda Başkanları, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Lora Organizasyon tarafından hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu. Açılışın ardından açıklama yapan Moscow Caffee – Bistro işletme ortaklarından Seyran Ziroğlu, açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Köklü geleneğe sahip hizmet anlayışımızı bir kez daha güzide Samandağ'ımıza kazandırmak için Moscow Coffee - Bistro olarak faaliyete girmiş bulunuyoruz. 
 İşletme ortağım İş insanı Cemil Bilal ile aldığımız bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Moscow Coffee Bistro ailesi olarak göstermiş oldukları ilgi, alaka ve teveccühleri dolayısıyla başta Sayın Kaymakamımız Murat Kütük olmak üzere tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz. 
Nezih ve ferah bir ortamda, huzurlu muhabbet için değerli misafirlerimizi cafemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Tüm Samandağ Halkına hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim