Samandağ, Antakya ve İskenderun ‘dan bir araya gelen motosiklet grupları nefes bebek için nefes oldular. 
Deniz Sitesinde toplanan motosiklet gruplarından GMT Motosiklet Başkanı İlker Belli yaptığı açıklamada:    “Nefes bebek için buradayız. Biliyorsunuz ki süreci çok yavaş ilerliyor. Ciddi anlamda masraflı tedavisi var. Şuan yüzde dokuzda olduğumuzu düşünüyorum. Buradan tüm Türkiye’deki büyüklerimize sesleniyorum: Biz cemiyet ailesi olarak bütün Hatay’da bulunan motosiklet kulüpleri için çağrıda bulunduk, bizi kırmayıp geldiler. Gelen herkese teşekkür ederim. Umarım nefes bebeğe umut oluruz.” dedi. 
Çakıcı “Herkesin Bu Farkındalığın Bilmesini Ve Bilinçlenmesini İstiyoruz” 
       Hatay Türkçakır Motosiklet Grubu Koordinatörü Teoman Mete Çakıcı ise yaptığı açıklamada; “Bizlerde nefes bebeğimize bir umut olabilmek için ve tüm Türkiye’den destekler gelebilmesi için buradayız. Hatay Türkçakır motosiklet grubu kulübü olarak bizler de nefes bebeğin yanındayız. 
Ona bir nefes olabilirsek ne mutlu bizlere ve bu hastalığın ne kadar ciddi bir sorun olduğunun da farkındayız. 
Tüm insanların da SMA hastalığıyla ilgili bilgili olmalarını istiyoruz. Çünkü; ciddi anlamda bebek ölüm oranlarına baktığımız zaman SMA hastalığının çok büyük bir sıkıntıya neden olduğunu görebiliyoruz. Hayati temel ihtiyaçları, temel fonksiyonları ciddi oranda etkilediğinin bilincindeyiz. Herkesin bu farkındalığın bilmesini ve bilinçlenmesini istiyoruz. Bizler de elimizden geleni hep birlikte yapmak için buradayız.” dedi.
Nefes Bebeğin Annesi Nilay Yeşil ve Babası Cemil Yeşil, Motosiklet Grubuna desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim