İlçemiz mahalle muhtarları HatSu Genel Müdürü Muhammet İkbal Polat’ı ziyaret ederek Samandağ’ın sorunları ile ilgili görüştü, talep ve önerilerini dile getirdiler.      
HatSu Genel Müdürü Polat’ın makamında gerçekleşen toplantıya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, Cemal Gürsel Muhtarı Selim Meymioğlu, Gözene Muhtarı Yusuf Dadük, Kapısuyu Muhtarı Bayram Yüksel, Karaçay Muhtarı Yusuf Kocaoğlu, Kurtderesi Muhtarı Mehmet Nural, Kuşalanı Muhtarı Cemil Açıkgöz, MÖağaracık Muhtarı Nazım Düzel, Tekebaşı Muhtarı İsmail Özçellik, Uzunbağ Muhtarı Seyfeddin Genç, Yeniköy Muhtarı Mustafa Pala katıldı.
Toplantının ardından Muhtarlar Derneği Mahir Cebburoğlu, yaptığı açıklamada
Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Genel Müdürü Sayın Muhammed İkbal Polat’ın makamında 1 saat 20 dakika süren çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Samandağ’ın sorunlarını masaya yatırıp fikir alışverişinde bulunduk. Toplantıda
 1)Karaçay barajından Samandağ’a önümüzdeki aylarda su akacaktır.
 2)Samandağ’da Hatsu tarafından bozulan bütün yolların onarılmasını talep ettik.
 3)Tüm dere ve nehirlerin temizlenmesini talep ettik
 4)Merkez dışındaki mahallelerin içme suyu ve kanalizasyonların altyapısının yapılmasını talep ettik. Taleplerimiz olumlu karşılandı ve en kısa sürede yapılacağının sözünü aldık. Sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: TE Bilişim