Hayırsever İşinsanı Mevlüt Gümüş, “Samandağ Benim Doğup Büyüdüğüm, Ekmeğini Yediğim İlçedir, bu tür eleştiriler beni üzdü.” dedi.
Yıllardır özlemi çekilen Fen Lisesi için 1 Milyon dolar bağış yaparak doğup büyüdüğü Samandağ ilçesine büyük katkı sağlayan iş insanı Mevlüt Gümüş, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen bazı eleştiriler nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.
Kendisinin iş insanı olduğunu ve siyasetle de uzaktan yakından ilgili olmadığını belirten Mevlüt Gümüş, “Ancak buna rağmen benim adımı siyasetle karıştıranlar oldu. Benim kapım herkese açıktır. Ben iş adamayım ve her iş adamına olduğu gibi beni ziyarete gelen farklı siyasi partilerden temsilciler olabiliyor. Benim derdim ne siyaset ne şov ne de yaptığım bağışın reklamını yapmaktır. Böyle bir şeye de ihtiyacım yok. Samandağ benim doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim ilçedir. Bundan bir süre önce Samandağ’da ihtiyacı duyulan Fen Lisesinin yapımı için kendim müracaat ettim. Yaklaşık bir yıldır müracaatımın sonuçlanmasını bekliyordum. Olmayınca beni ziyarete gelen AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman’dan araya girmesini rica ettim. O da sağ olsun Sayın Bakanla görüşerek bu bağışı yapabilmemin önünü açtı. Ankara’da Sayın Bakan bizi kabul etti. Kendisine de teşekkür ediyorum. Bu bağışı, miktarını veya bir başka ayrıntısının gazeteciler ve sosyal medya ile paylaşılmasını ne ben istedim ne de ben gönderdim. Haksızlık edilmesi beni üzdü” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim