Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından SMA-TİP-1 hastası Nefes bebeğe destek olmak için kermes düzenlendi.
Okul içinde düzenlenen kermese; İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Fuat Çay, EğitimSen Samandağ Şube Başkanı Cüneyt Kayıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, Seva-Der Başkanı Levent Duran, Nefes Bebek gönüllüleri,  Kurum Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
İlçemiz Meydan Mahallesindeki evinde yaşam mücadelesi veren Nefes Bebek için düzenlenen kermeste Zübeyde Hanım MTA Lisesi Yiyecek İçecek Atölyesi tarafından hazırlanan ürünlerin satışı yapıldı. 
Kaymakam Kütük; düzenlenen bu anlamlı kermes için okul idaresine teşekkür edip, bu tarz etkinliklerin örnek olmasını temenni etti.
Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, kermesle ilgili yaptığı açıklamada “SMA-TİP-1 Hastası Nefes bebeğimizin tedavi masraflarının karşılanması için Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği kermes-bağış kampanyasına katılım sağladık. Neredeyse yok olmaya yüz tutmuş, toplumsal dayanışma kültürümüzü ayakta tutmak adına değerli bulduğum, bu tarz etkinlikler dayanışma kültürümüz açısından sosyal hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu etkinlikle birlikte nefes bebeğimize katkı sunmak ve derdine derman olmak için yapılan her etkinlik çok değerlidir. Bu gibi etkinliklerin artarak devam etmesi dileğimizdir. Temennimiz, Nefes bebeğimiz için toplanması gereken tedavi masraflarının bir an evvel tedarik edilip, yavrumuzun en kısa sürede sağlığına kavuşmasıdır.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim