Mental Akademi Özel Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kurucusu Özel Eğitim Uzmanı Nesip Fatmaoğulları, Defne-Değirmenyolu İlkokulu kütüphanesine dedesi anısına kitap bağışında bulundu.
İlçemiz iş insanı, hayırsever Remzi Fatmaoğulları’ nın oğlu olan Nesip Fatmaoğulları, adını taşıdığı geçtiğimiz aylarda hayatını kabneden merhum dedesi Nesip Fatmaoğulları’nın anısına 330 kitabı okul kütüphanesine bağışlayarak, öğrencilerin hayatlarına dokunacak anlamlı bir katkı sundu.
Değirmenyolu İlkokul Müdürü Mahmut Fatmaoğulları, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Nesip Fatmaoğulları okulumuza, Büyükbabası Rahmetli Nesip Fatmaoğulları amcamın anısına çok anlamlı ve çok değerli bir katkı sunmuştur. Bir kitap bir can kurtarır ve bir kütüphane bin hapishane kapatır düşüncesiyle, öğrencilerimizin aydınlık yarınlarına ışık tutacak ve minik kalplerine dokunacak 330 adet kitabı kütüphanemize kazandırmış ve öğrencilerimizi mutlu etmiştir. Sevgili Kuzenim Nesip Fatmaoğulları’na bu anlamlı ve kıymetli desteği için kendisine canı gönülden teşekkür ediyor, ebediyete irtihal etmiş hayatımın rehberi Rahmetli Nesip Fatmaoğulları amcama Allahtan rahmet diliyorum. Ruhu şad mekanı gül bahçesi devri daim olsun.” ifadelerine yer verdi.
Mental Akademi kurucusu, özel eğitim uzmanı Nesip Fatmaoğulları, kitap bağışına vesile olanlara teşekkür ederek, açıklamasında “Ovidius'un; "Yetişen zekâları kitaplarla beslemeyen uluslar, yıkılmaya mahkumdurlar." sözü ile yola çıktığımız ve bu değerli projeye sizin sayenizde katkı sağlamamıza vesile olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum. 
Adına bağış yaptığım Nesip Dedeme yüce Allah'tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim