Özel Samandağ Deniz Hastanesi, bölgenin en iyi hastanesi olma yolundaki iddiasını sürdürerek kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 
Hekim kadrosunu güçlendirmeye devam eden Özel Samandağ Deniz Hastanesi ihtisasını Amerika’nın New York Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayan tecrübeli doktor Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Faruk Mavruk ile anlaştı.
Deniz Hastanesi doktor kadrosuna yeni katılan Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Faruk Mavruk, kendisi ve çalışmaları hakkında verdiği bilgide “İlköğretimi Adana’da tamamladıktan sonra İzmir Atatürk lisesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezun oldum. 
Uzmanlığımı Çukurova Üniversitesi tıp fakültesi Balcalı Hastanesinde yaptım. 
İhtisasım sırasında bir yıl süre ile Amerika’da New York Üniversitesi Tıp Fakültesinde (NYU Medical Center) inme üzerine çalıştım. Uyku hekimliği ve Nöral terapi, EEG, EMG eğitimleri aldım, Fethiye ve İskenderun Devlet Hastaneleri’nden sonra Özel Defne Hastanesi’nde çalıştım. Şu anda Özel Samandağ Deniz Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamış bulunmaktayım.
        Samandağ halkının sağlığa ve sağlıkçıya verdiği önemden dolayı burayı tercih ettim ayrıca hastanemizin son zamanlarda ciddi yatırımlar yapması bu tercihimde etkide bulunmuştur. Özel Samandağ Deniz Hastanesi alt yapısında uyku LAB, EEG, EMG, tomografi, MR mevcuttur. 
Bu nedenle baş ağrısı, Alzheimer, Parkinson hastalığı, uyku apnesi, epilepsi gibi beyin ve omurilik hastalıklarının tanısı, tedavisi ve takibi tarafımdan rahatlıkla yapılabilecektir.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim