Samandağ 1 No’lu Noterliğinde sıcağa rağmen çalıştırılmayan klimalar vatandaşları çileden çıkardı.
İlçemizde bulunan tek noter olma özelliği taşıyan kurumda işlerini halletmek isteyen vatandaşlar sıcaklara rağmen klimaların çalıştırılmadığını vurgulayarak şikayetçi oldular.
Aşırı sıcağa rağmen çalıştırılmayan klimalar yüzünden sıralarının gelmesini bekleyen vatandaşlar kan ter içinde kaldıklarını ifade ettiler.      
120 Bin’i Aşan Nüfuslu İlçemizde tek Noter’in olması işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların, günlük koşuşturma içinde bir de Noter’de çok zaman sıra beklemesi de vatandaşın sabrını taşırıyor.
Var olan tek kurumda evraklarını onaylatmak için uzun süre sıcakta bekleyen vatandaşlar, “İşimizi halletmek için buraya geliyoruz. Aramızda işlemlerini yapmak için gelen yaşlı insanlar, rahatsızlığı olan insanlar da var. Bu sıcaklarda zaten dar bir alanda tıkış tepiş sıramızın gelmesini bekliyoruz. Bazı işlemler çok uzun sürebiliyor. Noterlik ücreti olarak bizden dünyanın parası alınıyor. Ama bir klimayı çalıştırmıyorlar.” ifadeleriyle mağduriyetlerini dile getirdiler. Bir kısım vatandaş da sorunu dile getirmek için yetkili kişiyle görüşmek istediklerini fakat muhatap alınmadıklarını ifade etti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim