Özel Samandağ Deniz Hastanesi doktorlarından Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Volkan Kızılkaya başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Kızılkaya geçtiğimiz günlerde yurt dışında elindeki damar ve sinirleri kesilen bir hastaya başarılı bir operasyonla sinir nakli gerçekleştirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Op. Dr. Kızılkaya “Hastamızın yaklaşık 3,5 – 4 ay önce yurtdışında elinde bulunan damar ve sinirleri kesilmiş. Yurtdışında yapılan tedavisinde hastamızın sadece kirişleri onarılabilmiş. Mesleği gereği kullanması gereken parmaklarında oluşan his kaybı dolayısıyla ellerini kullanamaz hale gelmiş. Bize yaptığı müracaat sonrası hastamızın tedavisi için kendisine sinir nakli yapmayı uygun bulduk. Ve hastamızın ayağından aldığımız siniri eline başarılı bir operasyonla naklettik. Hastamızda ameliyat sonrası birinci günde ağrı duyusu tamamen geri geldi. Dokunma duyusunun da kısa süre içerisinde geri dönmesini bekliyoruz. Hastamıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim