Özel Samandağ Deniz Hastanesi Genel Cerrahi Uzman Op. Dr. Mehmet Oduncu; obezite sorunu olan hastasına başarılı bir şekilde tüp mide ameliyatı uyguladı.
               Genel Cerrahi Uzman Op. Dr. Oduncu, yaklaşık 5 ay önce kendilerine başvuran hastasına uyguladıkları operasyon sonucunda sağlıklı bir şekilde 24 kilo verdirdi.
Başarılı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oduncu, obezitenin önlenebilir bir hastalık olduğunu belirterek, açıklamasında “Hayatını değiştirmeye karar veren, kendine iyilik yapmak ve obeziteden kurtulmak isteyen hastamız yaklaşık 5 ay önce tarafımıza başvurmuştu. Hastamız bu kararı verdiği zaman korkmuş olsa da, ailesi bu ameliyatı kabul etmese de bize güvenmeyi tercih etti ve ameliyatını yapmak istediğini ifade etti. Biz de hastamıza güvendik ve her an yanında olduk. İyi ki de olmuşuz. Sonuç nasıl mi? 122 kilodan 98 kiloya düştük. Hayatımız değişti. Nefes alışverişimiz değişti. Bu süreç daha uzun bir süreç ve biz her zaman hastamızın yanındayız. Hastamıza daha da sağlıklı günler görmesini diliyoruz. 
Obezite önlenebilir bir hastalıktır. Kendinize güvenin ve hayatınızı değiştirmek isteyin. Bizler her zaman sizin yanınızdayız.” İfadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim