Sağlıklı yarınlar için hastalarına her zaman daha iyisini sunmak amacıyla yoluna devam eden Özel Samandağ Deniz Hastanesi güçlü ve iddialı hekim kadrosuna yeni bir ismi daha ekledi.
Pratik, hızlı, hastasını sonuna kadar sahiplenerek memnuniyetlerini gözeten, popüler ve iyi bir doktor olarak bilinen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Cihan Şefikoğulları, 20.12.2021 Pazartesi’den itibaren Özel Samandağ Deniz Hastanesi bünyesinde hizmet vererek hasta kabulüne başlıyor. 
Deniz Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Murat Şefikoğulları konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde öncü uygulamalarla fark yaratma hedefiyle hem Samandağ hem de çevre il ve ilçelerden vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermek amacı ile çıktığımız bu yolda uzman doktorları bünyemize katmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr.Cihan Şefikoğulları’nı bünyemize kattık. Hastane olarak; tecrübeli, dinamik ve deneyimli hekim kadrosu, multidisipliner tedavi yaklaşımları, güçlü teknolojik ve medikal altyapısıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızla hastalarımıza en iyisini sunmak için her daim en iyisi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr.Cihan Şefikoğulları’ na çalışmalarında başarılar dileyerek hoş geldiniz diyor, başarılar diliyoruz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr.Şefikoğulları, Özel Samandağ Deniz Hastanesinde göreve başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Uluslararası standartlarda hizmet vererek, teknolojiyi yakından takip eden, hasta memnuniyetini, hasta konforunu daima ön planda tutan, yönetici, çalışan ve tıbbi kadrosuyla sağlıkta başarılara imza atan Özel Samandağ Deniz Hastanesi kadrosunda yer almaktan ve memleketimde hizmet verecek olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.
Foto- Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim