Ünlü sanatçılar Altan Erkekli ve Veysel Diker’in birlikte sahne aldığı “Ortadaki Oyun” Samandağlı sanatseverlerle buluşuyor.
Sergilendiği bir çok yerde büyük beğeni ve ilgiyle izlenen tiyatro oyunu “Ortadaki Oyun” ilçemizde 27 Ekim 2022 tarihinde Samandağ Kültür Merkezinde saat 19:30’ da sergilenecek.
Veysel Diker’in yazıp yönettiği tek perdelik iki kişilik müzikli hicivli güldürü, orta oyunu geleneğinin usta temsilcileri Altan Erkekli ve Veysel Diker’in performansıyla sahnelenecek. Günümüz Türk Tiyatrosu’nun temellerini oluşturan orta oyunu geleneği anlatım biçimini genel olarak baz alan, yine o döneme ait müzikal ve sanat müziği parçalarının aralara serpiştirilmiş bir şekilde sahneye uyarlandığı müzikli hicivli bir güldürü sizi bekliyor. Orta oyunu geleneğinin usta isimleri Altan Erkekli ve Veysel Diker’in muhteşem performansıyla sahnelenen Ortadaki Oyun, izleyenleri güldürürken düşündürmeye geliyor. Söz ve müziğin bambaşka bir atmosferde iç içe geçtiği bu muhteşem güldürüyü kaçırmak istemeyenler 0507 429 89 16 no’ lu telefonu arayarak Ali Akan’ dan biletlerini temin edebilirler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim