Samandağ Ekin Sanat Atölyesi Kurucusu Usta Öğretici Özlem Paşa, minik öğrencileri sanatla buluşturarak ahşap boyama ve süsleme alanında kendilerini keşfetmelerini sağlıyor.
Halk Eğitim Merkezinde usta öğretici olarak da görev yapan Özlem Paşa, ahşap boyama alanındaki bilgi ve deneyimlerini her yaştan insana aktarıyor.
Paşa, ilçemizde 6 yıldır ahşap boyama ve süslemenin yanı sıra, eski mobilyalar üzerine yaptığı çalışmalarla mobilyaları modern çizgilerle buluşturarak yeniliyor ve yeniden kullanıma sunuyor.
Atölyesini daha geniş bir yere taşıyabilmek için bir süredir çalışmalarını evinde sürdüren Usta Öğretici Özlem Paşa, gazetemize verdiği bilgide; bir süredir okul, kreş gibi kurumlarda çocukların bu sanata olan ilgisini çekmek ve onları sanatla buluşturmak için çalışmalar yürüttüğünü belirtti.
Paşa, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde vermiş olduğu eğitimlerle birçok okulda öğrencileri sanatla buluşturduğunun da altını çizdi. Ayrıca eski süs eşyaları gibi birçok objeyi yenileme çalışmaları yaptığını da sözlerine ekledi. 
Yaptığı işten büyük bir keyif aldığını beliren Usta öğretici Paşa “Özellikle minik öğrencilerimizi sanatla buluşturduğumuz etkinliklerimizin onların gelişimine de katkı sağladığını düşünüyorum. Çocuklarımızın heyecanını, mutluluğunu gördükçe bu işi yapmak bana daha da gurur veriyor. Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ve ya öğrencilerini sanatla buluşturmak isteyen herkese bir telefon kadar yakınız. Bize 05414629799 no lu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim