İlçemiz Uzunbağ Ortaokulu bünyesinde Hayırsever iş insanı Mehmet Emre Rıdvanoğulları tarafından Merhum Refik Rıdvanoğulları adına yaptırılan Bilişim Teknolojileri sınıfı ve okul kütüphanesinin açılışı törenle gerçekleştirildi.
Açılış töreninin ardından Uzunbağ Ortaokulu ve Uzunbağ Fadıl Süt İlkokulu’ nun ortaklaşa düzenlediği “Yumurtanı al da Gel” şenliği yapıldı. 
Açılış töreni ve ardından gerçekleşen şenliğe; CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, İlçe Kaymakamı Murat Kütük, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özgür Dadük, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, İlçe Garnizon Komutanı Ömer Ersever, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, okul müdürleri Alper Oğur, Figen Yıldırım, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.
Şenlikte protokol üyelerine Kumkat ağacı hediye edilirken, hayırsever iş insanı Mehmet Emre Rıdvanoğulları ve Okul Aile Birliği Başkanı Ayten Genç’e katkılarından dolayı plaket verildi.
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim