“Doğa Ve Eğitim Kongresi” Projesini Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne sunan ve bu konuda öncülük yapacakları sözünü alan Sinem Kayıkçı, projesini ilgili kurum ve kuruluşlara sunmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz Ay, Tarihi 4 Nisan 2023 Olarak Öngörülen  Büyükşehir Proje Tanıtım Toplantısı Öncesinde “Doğanın Dilini Anla (Dilan)” Projesinin kongre hazırlığını tanıtmak üzere Samandağ veterinerleri başta olmak üzere, doğa severlere çağrı yapılıyor. 
Eğitim Kongresi Hatay merkez olmak üzere sokak hayvanları diye tabir edilen ve yaşam alanları tartışmaya sebep olan  sorunun çözümü ve "Milleyha" başta olmak üzere Hatay'ın tabiatını ve doğasını korumaya yönelik eğitim kongresi yapılması üzerine alanında uzman kişi ve kurumları bir araya getirecek olan proje, gelecek için önemli bir adım olacak. 
Kayıkçı “Sorunun değil çözümün bir parçası olmak için, toplantımıza katılımınız onurlandıracaktır.  28.01.2023 Cumartesi günü saat 11.00’da Samandağ Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak ön toplantıya fikirleriniz ve  desteğinizi bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi. 
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim