Samandağ Belediyesi ekipleri merkez mahallelerin yanı sıra, özellikle merkeze uzak mahallelerdeki problemlerin ortadan kaldırılması için Samandağ Belediyesi'ne bağlı mobil ekipler eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyorlar.
Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ataköy, Avcılar ve Sutaşı Mahallelerinde büz döşeme, zemin düzenleme, yeni yol açma, dolgu ve tesviye çalışmaları aralıksız devam ediyor. Mahalle sakinler çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’a ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.  
Sutaşı Mahalle Muhtarı Nebil Sağaltıcı sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’a teşekkür ederek “ Sutaşı Mahallemizde yol açma ve stabilize çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte budama, temizlik ve tesviye çalışmaları gerçekleştirmişlerdi.  Bu çalışmalardan ötürü Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ve Samandağ Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum. “ ifadelerine yer verdi. 
Ataköy Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “ Karakolun arkasında bulunan ve birçok köyümüzün kullandığı yolu genişletiyoruz. Bu yolun genişlemesinde bize destek veren Samandağ Belediye Başkanı Sayın Refik Eryılmaz 'a Karacay Jandarma Karakol Komutanı Sayın Gökhan Çakır'a, Fen İşleri Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Bulut'a teşekkür ediyoruz. Ataköy çok daha güzel olacak. “ dedi. 
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim