Süper Amatör Play-Off Liginde ilçemizi temsil eden güzide takımlarımızdan Samandağ Gençlerbirliği Spor, İskenderun Yıldızspor’u kendi evinde ağırladı. 
Bölgesel Amatör Lig(BAL) yolunda emin adımlarla ilerleyen Samandağ Gençlerbirliği’nin ligde en yakın rakibi İskenderun Yıldızspor ile Samandağ İlçe stadında oynadığı maça vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.
Gençlerbirliği’nin kader maçı olarak nitelendirdiği maçta geniş güvenlik önlemleri alındığı dikkat çekti.
İlk yarıda takımlar uzun süre savunma pozisyonunda oynamayı tercih ederken. İkinci yarıda Yıldızspor’un yakaladığı atağı gole çevirmesini Gençlerbirliği kalecisi başarılı bir şekilde kurtardı. Maçın son on dakikasında yeni bir atak yakalayan Yıldızsporun topuna kalecimizin ceza sahası dışında elle müdahalesi sonucu kırmızı kart görerek saha dışına alındı. Gençlerbirliği maçı 10 kişi ile sürdürdü.
Maçta sık sık yaşanan gerginlik, hakemin bitiş düdüğünü çalmasıyla daha da alevlendi. Yıldızspor’un oyuncusunun Gençlerbirliği’nin oyuncusuna sataşması üzerine sahadaki gerginlik kavgaya dönüştü. Kavgada Gençlerbirliği sporcusu yaralandı. Yaralanan futbolcunun ilk müdahalesi ambulansta yapıldı.
Sahaya çok sayıda polis girerek kavgayı ayırdı. 
Maç golsüz berabere bitti. Gençlerbirliği’nin 2 puan farkla sürdürdüğü namağlup liderliği devam ediyor.
BAL Ligi yolundaki avantajı devam ediyor.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim