İlçemizin başarılı takımlarından, Bölgesel Amatör Ligdeki tek temsilcimiz Samandağ Gençlerbirliği’ ne Aresta Rent A Car’dan destek geldi.
Aresta Rent a Car, Samandağ Gençlerbirliği Futbol takımının BAL ligindeki forma sponsoru oldu.
Forma tanıtım gecesinde Samandağ Gençlerbirliği Onursal Başkanı Turgay Abacı ve Aresta Rent a Car sahibi Ve Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Aslan’ ın yanı sıra, Kulüp Kurucusu ve antrenör Umut Çakır, Yönetim Kurulu üyeleri Doğan Sağaltıcı, Fevzi Yüksek, Sinan Zubari, Mehmet Ali Demir katıldı.

2022-2023 sezonunda Aresta Rent a Car, BAL Ligi 7. Grupta mücadele eden Samandağ Gençlerbirliği Futbol Takımı'nın forma sponsoru oldu.  Gençlerbirliği futbol takımı BAL liginde oynayacağı maçlara göğsünde Aresta Rent A Car logosu yazan forma ile çıkacak.
Aresta Rent A Car sahibi ve aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Aslan, yapılan sponsorluk anlaşmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek “Şehrimizin marka değeri ve BAL Liginde mücadele etme başarısı gösteren tek takımı olan Samandağ Gençlerbirliği Futbol takımımıza vatandaşımız, siyasetçilerimiz ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere top yekun sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bu şehrin gençlerine spor kültürünü aşılamanın ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaşarak şehre katkı sağlamasının önünü açmayı hedefliyoruz.
Gençlerbirliği kulübüne forma sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah desteğimiz devam edecek. Gençlerimize sahip çıkmak için ne gerekiyorsa üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Futbola desteğimiz şu anda forma sponsorluğumuzla başladı. İnşallah artarak devam edecektir. Bu sezonun, Samandağ’a, Gençlerbirliği Kulübümüze ve futbolumuza hayırlı olmasını diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim