Samandağ İyi Parti İlçe Başkanı Elanur Habip,  İyi Parti Samandağ İlçe Başkanlığına atanması ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
Habip açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “22.08.2022 tarihli genel başkanımız kıymetli hanımefendi Sayın Meral Akşener'in Tensipleriyle  İyi Parti Samandağ İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.
Bu atamadan önce partimizin ilçe teşkilatında emek veren herkese katkı ve mücadeleleri için Teşekkür ediyoruz ve bu bayrak yarışında onlar hep bizim rehberimiz ve harcadıkları alın teri için de hep minnettar kalacağız.
Yeni yönetim kademelerinde görev almak isteyen tüm Samandağlı kardeşlerimize kapımız 24 saat açık olup, Başımızın üstünde yerleri vardır.
Ülkemizin içinden geçtiği sosyo- ekonomik buhran sürecinde ülkemiz- ilimiz ve özelinde ilçemiz insanının bu darboğazdan kurtulması layık olduğu Laik,Demokratik Parlamenter sisteminin tesis edilmesi ve her bireyin eşit şekilde Adalet duygusu içerisinde yaşayacağı bir ülke iklimi yeşerene kadar durmadan- yorulmadan Demokrasi mücadelesi saflarına Tüm milletimizi davet ediyor, İYİ'lik hareketinin herkese- herkesi saracağı- kucaklayacağı Güneşli Güzel Günler Diliyorum.”
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim