Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar ve ÖSYM yetkilileri arasında imzalanan protokolle YKS ve KPSS sınavları Samandağ’da yapılacak.
Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir “Bu önemli hizmetin ilçemize gelmesi için yardımlarını esirgemeyen Vekilimiz Hüseyin Yayman’a teşekkür ederim.” dedi. 
Özdemir, açıklamasında Samandağ’a yapılan büyük hizmetlere yeni bir hizmet eklendiğini ve üniversite sınavlarının artık Samandağ’da yapılacağını belirtti. 
Ak Parti İlçe Başkanı Özdemir, konuyla ilgili açıklamasında “Bundan sonra öğrencilerimiz ve velilerimiz üniversite ve diğer sınavlar İçin başka yere gitmeyecekler arzu ettikleri takdirde sınava burada girecekler. 
Hem yorulmamış hem de daha konforlu biçimde sınava katılmış olacaklar. Gençlerimiz için bu önemli bir adımdır. Başta Yayman vekilimiz olmak üzere Milli eğitim müdürümüz Erdem Yaşar, Kaymakamımız Murat Kütük ve emeği geçen herkese teşekkür ederim ifadelerini kullandı. 
İmzalanan protokole göre Samandağ'da YKS ve KPSS sınavı yapılacak 5000 öğrenci sınava girecek. 
Bu gelişme Samandağ’ımız için tarihi bir adımdır. Halkımız bizi izlemeye devam etsin. Burada tarih yazmaya ve yapılmayan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim