İlçemiz Çevlik Mahallesi kumsalında gerçekleştirilen Plaj voleybolu turnuvası çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.   
As Gençlik spor Kulübü tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesinin de sponsorlar arasında yer aldığı Plaj Voleybol turnuvası yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz hafta sonu birbirinden renkli ve heyecanlı sahnelerin yaşandığı turnuvada takımlar kıyasıya mücadele etti. Turnuva nedeniyle Çevlik sahili hem hareketli bir hafta sonu geçirdi, hem de organizasyonu takip ede vatandaşlar takımların mücadelesini izlemenin keyfini yaşadılar.
FİNAL GECESİ GENÇLER EĞLENDİ…
Samandağ Çevlik sahili, düzenlenen plaj voleybol turnuvasının finalleri sonrasında müthiş bir eğlenceye de ev sahipliği yaptı.
As Gençlik Spor Kulübünün hazırlamış olduğu iki gün iki gece süren turnuva boyunca maçların yanı sıra Beachparti ve kolorfest etkinlikleri yapıldı.
O ses Türkiye yarışmalarından tanıdığımız Açelya Yılmaz verdiği konserde şarkılarıyla izleyenlerine büyük bir coşku yaşattı. Ayrıca DJ Alaz ve Cihan Yılmaz Müzik performanslarıyla gençler doyasıya eğlenerek dans etti.
Organizasyonu üstlenen As Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serkan Okan, başta Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Çevlik (Kapısuyu) Muhtarı Bayram Yüksel’e teşekkür etti.
As Gençlik Spor Kulübü'nün 2 gün 2 gece boyunca süren etkinliklerinde turnuvanın kazanan takımları şöyle oldu: 1. Keyifçiler 2. Gece kartalları3. Kuzenler
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim