İlçemizin güzide takımlarından Samandağ Spor Kulübünün yeni yıl için düzenlediği eşya piyangosu araba talihlisi belli oldu.
31 Aralık akşamı Noter huzurunda yapılan ve canlı yayınlarla verilen çekilişte, Samandağspor’dan araba kazanan 00941 no’lu biletin sahibi Metin ve Sabri Bitmez kardeşler oldu.
Suudi Arabistan’ da berber olarak çalışan şanslı gurbetçilerin bileti ortaklaşa aldığı belirtildi. Bitmez kardeşler, şansı Samandağspor’a destek amacıyla satın aldıkları 300 bilet arasından yakaladı. 
Samandağspor 2. Başkanı Sedat Köksal, kulüp adına yaptığı açıklamada, bilet alarak kulübe destek olan herkese teşekkür etti. Köksal, açıklamasının devamında “İlçemiz gençlerinin başta uyuşturucu olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor yapmalarını sağlamak adına çıktığımız bu yolda her yıl yaklaşık 300 çocuk ve gencimizin elinden tutuyoruz. Kulüp olarak tek gelir kaynağımız olan yılbaşı eşya piyangosunu bu yıl da başarıyla gerçekleştirdik. Çekiliş sonunda araba kazanan talihlimiz Sabri Bitmez oldu. İyi günlerde kullanmasını diliyoruz. Ve bilet alarak kulübe destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Şanslı gurbetçi Sabri Bitmez, kardeşi Metin Bitmez ile Samandağspor’a destek amacıyla 300 bilet aldıklarını belirterek “Amacımız takıma destekti arabanın çıkmasına da sevindik. Samandağspor yönetimine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz... Desteğimiz her zaman sürecektir." ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim