Halk TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan Gazeteci - Yazar Serhan Asker’in sunumunu yaptığı “Görkemli Hatıralar” programı geçtiğimiz Pazar günü ilçemize konuk oldu. 
Programın sonlarına doğru Serhan Asker’in Hatay Milletvekili Serkan Topal’ın elinden mikrofonu almak istemesi sosyal medyada birçok vatandaş tarafından eleştirildi.
Asker, kendisine yönelik yapılan eleştirilere sosyal medya yanıt verdi. Asker zor durumda kaldığını belirterek, paylaşımında “Milletvekilimiz Serkan Bey'i Cumartesi günü Defne programda ağırlamıştım zaten. 1 saat yer aldı. 
Pazar günü için de kendisine süre sıkıntısı yasayabiliriz. "Lütfen seyircilerin arasında izleyin, çok kısa bir selamlama için sizi çağırabilirim, süreyi ayarlayabilirsem" dedim. Ancak programa alırken de suremizin zaten sonuna gelmiştik ve Serkan Bey'e "kadın girişimcimizin yanında programı bitireceğim, üçümüz veda ederiz" dedim. 
Fakat mikrofonu alınca da "Dur daha 11 ilçem var benim, ayrıca ben karşıya geçip konuklara sarılmak istiyorum"" deyince, zor durumda kaldım. 2 gün 3'er saat arka arkaya yapılan ve çok yorucu olan canlı yayınların sonuna doğru bu yaşananlar beni çok zor duruma soktu.
Öyle olunca oradaki büyük bir emekle resmimi yapan ressam kardeşimiz de kadın girişimcimiz de konuşamadı bile. Ayrıca programın sonuna doğru yayın yerine gelerek SMA hastası bir çocuğumuzun bilgilerini getiren bir aile vardı. O son bölümü o duyuruyla bitirmeyi uygun gördüm. Bir çocuğumuzun sağlığı daha değerliydi. O an Serkan Bey programında daha çok yer almak isteyince ne kendisine yer verebildim ne de SMA'lı çocuğumuzun duyurusunu yapabilirdim. (Buradan paylaşayım @nefesyasasin)
Bir canlı yayında olmaması gereken bir karmaşa yaşandı.
Zaten programda genelde milletvekilleri yer almıyor. Zaman zaman alıyorum. Ağırlıklı olarak belediye başkanları ile gidiyor programlar. Serkan Bey'i de bir gün önceden konuk etmiştim zaten. Konuya bir de bu açıdan bakın lütfen. Saygılar.” ifadelerine yer verdi. 
 Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim