Sero Tekne, Özel Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören büyük yaş çocuklarının güzel bir gün geçirmeleri için kapılarını açtı.
İlk defa tekne turuna çıkacak olan özel çocukların mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunuyordu. 
Sero Tekne sahipleri Serhat ve C. Sedat Delioğlu’ nun, teknede uyulması gereken kuralları çocuklara anlatmasıyla başlayan tekne turu, özel çocukların müziklere eşlik edip dans etmeleri ile devam etti.
Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucuları Çağla Kılınç Çalışkan ve Eda Oduncu, düzenlenen tekne turu ile ilgili yaptıkları açıklamada “Çocuklarımız doyasıya güneşin, denizin ve deniz havasının tadını çıkardı. Özel Çocuklarımız bu pandemi dönemi içerisinde maalesef ki birçok sosyal faaliyetten uzak kaldı. Pandemi sürecinin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek için elimizden geldiği müddetçe çocuklarımızın yanında olup, onların gelişimlerini desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapmak için buradayız diyerek, güler yüzlü ekibi ve zengin sunum içeriği ile özel çocuklarımızı evinde misafir ettiği için Sero Tekne ailesine Serhat ve C. Sedat Delioğlu'na çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdiler.
 

Editör: TE Bilişim