16. yaşımızı kutladığımız şu günlerde öncelikle şimdiye kadar desteğini bizden esirgemeyen değerli Samandağ halkı ve okurlarımıza teşekkür ediyor, sizlerle beraber daha nice yaşlar diyoruz.
Desteğiniz, eleştiri ve önerileriniz eksik olmasın. Şimdiye kadar basın ilkelerine kişi ve insan haklarına duyarlı olduk ve olmaya devam edeceğiz.                 
Ülkemizde yerel basının içinde bulunduğu zor koşullara rağmen halkı en iyi şekilde bilgilendirme görevini büyük bir özveri ile yerine getirmenin gururu ve mutluluğu içindeyiz.
Şimdiye kadar her meslek ve kesimin sorunlarına yer vererek sıkıntılarına tercüman olmaya çalıştık. İlçemizdeki kültür ve sanat etkinliklerini her zaman ön planda tutarak mevcut barış ve hoşgörü ortamına katkı sunanların sesine tercüman olduk.
Bu konuda üzerimize düşeni yerine getirmeye devam edeceğiz. Gazete olarak mesleki örgütlenmeye önem veriyoruz.
Cemre Gazetesi olarak her gün güncellenen web sayfamız, Face Book, Twitter ve İnstagram hesaplarımız aracılığıyla sosyal medyada Dünya'nın her yerinden takip edilebiliyor, yerel haberlerimizin yanında Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin haber paylaşımları yapıyoruz.
Gazetemizin kuruluşundan bu günlere gelmesinde en büyük paya sahip olan özverili çalışmalarıyla editöründen; yazı işleri müdürüne, sahibinden; muhabirine, baskısından; dağıtımına kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Yayın hayatımız süresince asılsız ve mesnetsiz haber ve bilgilere itibar etmedik.
Bu konudaki duyarlılığımız devam edecektir. Elbette hatamız eksiğimiz olmuştur. Ama bunları sizlerin uyarılarıyla asgariye indirmek görevimiz olmuştur ve olmaya devam edecektir. Sizden aldığımız güç ve destekle daha nice 16. yıllara diyor saygılarımızı sunuyoruz.
CEMRE AİLESİ

Editör: TE Bilişim